Vedeldad badtunna för 6 pers. 1,8×1,8m OCTA i glasfiber

Vedeldad badtunna för 6 pers. 1,8×1,8m OCTA i glasfiber

Från: 11 243 kr

I grundpaketet ingår:

 • Badtunna glasfiber med 18 mm värmebehandlat trä beklädning
 • 9 mm vattentät plywood golv
 • Extern vedeldad ugn med skorsten
 • 4 nack/huvudstöd
 • Trappa (0,5m)

Mer information om färger >>

Nollställ

Specifikation:

 • Vattenvolym – 1200 l
 • Vikt (kg) – 180
 • Höjd – 1,1 m
 • Djup – 0,96 m
 • Tjockleken av värmebehandlat trä beklädning – 18 mm
 • Vattentät plywood golv – 9 mm

Mer information om färger >>

Beskrivning

De främsta fördelarna med en badtunna i glasfiber

Hållbarhet
Badtunnan tillverkas av miljövänliga material som är utformade speciellt för simbassänger, vilket innebär att denna sorts plast är helt ofarligt för människors hälsa. Både barn och vuxna kan njuta av att bada helt säkert!

Enkelhet
Underhåll av badtunnor i trä är mycket svårare på grund av att det är nödvändigt att tvätta badtunnan noggrant efter varje användning för att bevara träet i gott skick. När det gäller glasfiber behöver du bara skölja det noggrant före och efter varje användning. Emellanåt tvätta badtunnan med flytande tvättmedel.

Estetik
Man kan välja praktiskt taget vilken färg som helst för sin badtunna i glasfiber och komplettera det med färgstark LED-belysning och vatten/hydromassage. Ett sådant beslut gör att du kan kombinera hydroterapi med färgterapi och förbättra kvaliteten på ett vanligt bad.

Mångfald
Trots att du väljer mellan olika former, mönster och extrautrustning för badtunnor i glasfiber, som ger dig full fantasi, kan du även diversifiera ditt badande genom att lägga till olika örter, eteriska oljor eller hälla växtbaserade elixir. Detta kommer avsevärt att förbättra vattenkvaliteten, utöva helande inflytande på din kropp och ge möjligheten att njuta av aromaterapi. Melissa hjälper till exempel att slappna av och förbättra ämnesomsättningen, medan lavendel minskar stress och lindrar huvudvärk. Prova en ny arom med varje bad.

 

Badtunna i glasfiber och terrassuppsättningar ger stora möjligheter att designa din egen SPA anläggning som passar dig. De passar inte bara perfekt in i spa- och poolutrymmen eller på terrassen utan ger dig möjligheten att spara mycket utrymme. Dessa badtunnor och terrass set har mycket rimliga priser. Vi förser dig med badtunna eller terrass setet, medan du bestämmer dig för var det passar bäst i ditt hus och skapar din egen design. Området kring badtunnan kan dekoreras på olika sätt, enligt dina behov och önskemål. Således kan den dekoreras med dekorstenar, kaklas med kakel av någon färg och textur, eller bekläs med träpaneler. Alla badtunnor är rymliga nog för att rymma hela familjen eller ett sällskap på 5 till 8 personer.

En sådan badtunna glasfiber kan bli en riktig välsignelse för spa-anläggningar! De kan installeras antingen i poolområdena eller i separata rum för behandlingar. En badtunna kan fyllas med varmt eller kallt vatten för olika ändamål och förfaranden. Rengöringen kräver inte mycket tid eller ansträngning. Det kan enkelt rengöras med flytande tvättmedel som används för rengöring av simbassänger. Badkaret kan också utrustas med ett eller flera bubbel- eller vattenmassagesystem samt LED ljus system. Det utökade alternativet kommer definitivt att ge massor av glädje och skoj till familjer med barn.

Ett annat alternativ är att installera  den i din terrass i trädgården vid ditt hus och njuta av att bada i frisk luft. Eftersom terass setet är utrustat med en vedkamin kan vattnet enkelt värmas upp till en behaglig temperatur. Du kan friska upp dig i kallt vatten under den varma sommardagen eller koppla av i behagligt varmt vatten under en stjärnhimmel i mitten av en snötäckt trädgård under den kalla vinterkvällen. Med andra ord det finns alltid något intressant att göra med din badtunna av glasfiber!

I stället för att slösa kvällen på att bara titta på tv, spendera lite kvalitetstid tillsammans med din familj istället. Avkopplande atmosfär kommer säkert att främja till pratstunder, positiva känslor och stärka familjerelationen. Förresten, varför inte starta en familjetradition med att träffas ihop i en badtunna och dela de senaste nyheterna från era liv, till exempel en gång i veckan? Dessutom kan denna lilla ritual bli en del starten för en grillfest, som familjen kan njuta av.

Om ditt liv saknar romantik, ordna en romantisk träff mitt i din egen trädgård eller på terrassen! Dekorera omgivningen med ljus; slå på romantisk musik, bjud på en god dryck, tillsätt esteriska oljor och njut av en fantastisk kväll med din älskade!

För dem som är trötta på en konstant rush och upptagen livsstil, som skulle vilja fly från dagliga rutiner, finns det ett annat alternativ. Fyll badkaret med varmt vatten, ta med en favoritbok, slå på avslappnande musik och försök att meditera, eller luta dig tillbaka med ögonen stängda och njut av tystnaden och ljuden i naturen.

ho-tub-octa-1
ho-tub-octa-2
ho-tub-octa-3
ho-tub-octa-4
ho-tub-octa-5
ho-tub-octa-6
ho-tub-octa-7
ho-tub-octa-8
ho-tub-octa-9
ho-tub-octa-10
ho-tub-octa-11
ho-tub-octa-12
ho-tub-octa-13
ho-tub-octa-14
ho-tub-octa-15
ho-tub-octa-16
ho-tub-octa-17
ho-tub-octa-18
ho-tub-octa-19
ho-tub-octa-20
Du har just lagt den här produkten i varukorgen: