Bubbel och Vattenmassage system

10 000 kr

Tillverkningstiden är upp till 20 veckor från orderdatumet


Passar endast för badtunna glasfiber!

Beställ vår högkvalitativa bubbelsystem & luftmassage för att njuta av den avkopplande effekten av varmt, bubblande vatten i din vedeldade badtuna.

OBS! Vi monterar endast systemen i badtunnor, vid köp av terasspool kommer dessa system i ett gör-det-själv kit. Monteringsanvisnignar finns här >>

Instruktioner och skötselråd – klicka här >> / klicka här >>

Motoreffekt bubbelsystem: 700 W
Motoreffekt hydromassage: 750 W

Genom att installera bubbelsystem i badtunnan kommer din badupplevelse att tas till en helt ny nivå! Bubbelsystemet är en typ av undervattensmassage som görs med hjälp av ett system med 8 munstycken som skapar luftbubblor som produceras av luftflödet i botten där munstyckena är placerade.
Bubbelsystemet fungerar precis som i en jacuzzi och ger en lyxig känsla av ett alldeles eget hemmaspa. Systemet har en snygg av och på knapp som installeras i själva badet.

Jämfört med massagejets är detta en mildare variant av bubblor som sprider sig i hela poolen. Särskilt barn brukar uppskatta att bada i varmt bubblande vatten! Levereras monterat i badtunnor och som ett gör det själv kit för terasspooler. Luftmassagesatsen består av slangar, rör och 8 munstycken, som installeras i den nedre delen av badtunnan och genom vilka luften cirkulerar med hjälp av en pump. Användningen av ett sådant system har en avslappnande verkan med luftbubblor som glider över huden och skapar en idealisk känsla av lugn och avkoppling.