Vedeldade Badtunnor

pic Smart-vattenmätare-som-styrs-via-app

Många väljer av rent praktiska skäl en vedeldad badtunna med plastinsats. Våra badtunnor med plastinsats är tillverkade av ett väldigt starkt material med hjälp av effektiv teknik, som kallas för glasfiber.  Produktionen av sådana vedeldade badtunnor är en kostsam och arbetsintensiv process som kräver specialutrustning och hög kvalifikation.

Vedeldad badtunna med plastinsats i glasfiber är ett utmärkt alternativ istället för den traditionella badtunnan i trä.

  • Badtunnan med plastinsats i glasfiber har stora estetiska egenskaper. Deras breda färgintervall begränsas inte av våra standardfärger. Vi använder speciella tillägg för att få nya och riktigt unika färger för våra vedeldade badtunnor, inklusive pärlemo effekten.
  • Vi har ett stort utbud av vedeldade badtunnor med plastinsats, vilket är idealiskt för de Nordiska klimatförhållandena.
  • Badtunna plastinsats är mycket tåliga (inga sprickor, inga svetsfogar, färgerna bleknar inte eller blir missfärgade)
  • Du kan verkligen spara energi: Glasfiberns låga konduktivitet gör att du kan spara pengar när du använder el eller andra energiresurser. Dessutom kan badtunnan med plastinsats isoleras ytterligare med polyuretanskum runtomkring.
  • De är otroligt lättskötta och enkla att rengöra: du kan använda vanlig grönsåpa för att göra rent tillsammans med en microfiberduk.
  • Vedeldade badtunnor med plastinsats i glasfiber från Baltresto tillverkas i olika former: rund, oval, kvadratisk och åttkantig. Kaminen kan placeras både innanför och utanför.
  • Vedeldade badtunnor med plastinsats i glasfiber är dessutom utrustade med extra tillbehör: isolerat lock, hydromassage, LED m.m. för att ge dig en riktig SPA känsla.

Vår 12-åriga erfarenhet gör att du  kan vara säker på att få en högkvalitativ produkt till ett förmånligt pris.

Vid behov kan du alltid konsultera vår kundtjänst, de hjälper dig gärna att hitta den optimala lösningen för din trädgård och budget!

Du har just lagt den här produkten i varukorgen: