Till vår förde

pic fri-frakt_se_160Vi erbjuder fri frakt för våra badtunnor och bastutunnor till södra och mellersta Sverige. De postnummer som har fri frakt är 10000 upp till 61999 och 63000 upp till 82999.

För Norrland beräknas frakten i varukorgen, fyll i er adress och postnummer så beräknar den er fraktkostnad.

Lär mer >>

pic manufacturer_se_3Baltresto står för kvalitativa varor som tillverkas för hand av våra specialister i vår egen fabrik.  Det innebär att vi hanterar hela processen, från design till tillverkning fram till leverans. Köper du ifrån oss får du äkta naturmaterial och hantverk direkt ifrån en av de största tillverkarna av utomhusbastun och badtunnor i Europa. Vår 15 åriga erfarenhet i branchen innebär ; hög standard för kvalitét, tillförlitliget och konkurenskraftiga priser. Har du frågor om vår tillverkningsprocess eller funderingar kring material, färger eller skötselråd? Tveka i så fall inte att ringa eller skriva till vår kundtjänst. Våra kompetenta medarbetare sitter redo vid sina telefoner för att svara på dina frågor och hjälpa och vägleda dig om det är något du undrar angående våra varor. Lär mer >>

pic 12_års_erfarenhet_badtunna

Baltresto grundades redan 2008. Vi har 15 års erfarenhet och fler än 70 modeller av vedeldade badtunnor och ett 30 tal modeller av bastutunnor. Med ett brett sortiment kan du välja den produkt som passar dig och ditt behov. En mängd olika tillbehör att komplettera din bastutunna eller vedeldade badtunna, vilket ger den en personlig prägel.

Lär mer >>

pic Ekologiskt_badtunna

Våra bastutunnor och badtunnor tillverkas av naturligt trä som är hållbart för miljön och giftfritt för användning. Naturliga material så som trä har hälsobringande egenskaper. Våra produkter produceras av högkvalitativt trä som har vuxit upp i mycket kallt klimat med långa vintrar. Detta resulterar i att virket får en hög kvalité, blir mer stabilt och mycket mer hållbart. De olika hälsofördelarna med gran och Sibirisk lärk är många och vi tror att närheten till naturen och kontakt med naturliga material behövs i vårt vardagliga liv. Vi har ett brett sortiment utav bastutunnor och badtunnor av gran, värmebehandlad gran samt lärkträ.

pic Förmånliga_priser_badtunna

Vårt mål är att erbjuda våra kunder utmärkt kvalité till bästa möjliga pris! För oss är det viktigt att alla ska ha råd med riktigt bra kvalitet och att våra kunder kan känna sig nöjda med sina varor. Vi får en högkvalitativ produkt tack vare: modern utrustning och miljövänligt material av hög kvalitet; specialutbildade specialister & ingenjörer som ständigt utvecklar och implementerar ny teknik i produktionen; genom att testa varje bastu och badtunna innan den skickas till kunden. Därför kommer din framtida produkt ifrån oss ge er glädje och möjligheten att komma närmare naturen!

pic 2_års_badtunna

 

Vi värderar våra kunder högt och strävar efter högsta kundnöjdhet. Våra mål är att varje kund ska känna sig 100% nöjd med sitt köp och känna sig nöjd i sitt val. Därför har vi valt att erbjuda två års fabriksgaranti på alla våra varor.