Om oss

OM OSS

Hur det hela började

BALTRESTO grundades år 2008. I början hade vårt förtag en smalare inriktning – tillverkning av kaminer för Vedeldade Badtunnor. På vår lediga tid efter jobbet startade vi vår verksamhet i vårt 3*5 meter stora garage. Sedan prövade vi att koppla ihop kaminen med en badtunna och med trä, och vi hade den första Vedeldade Badtunnan. Detta var förstå gången vi sålde en Vedeldad Badtunna. Och från och med nu började vi tillverka en bra produkt för att göra livet trevligare och roligare för människor.

Sedan satsade vi på att bemöta varje kund individuellt och på så sätt ge kunderna maximal glädje av våra Utomhusbastur och Vedeldade Badtunnor. Så,

 • Högkvalitativ produkt
 • Ta hänsyn till kundens önskemål och preferenser
 • Företagsutveckling med trender på den globala produktmarknaden för hemmaspa gjorde det möjligt för oss att öka produktsortimentet och listan över nöjda kunder.

Nu är det 15 år sedan vi tillverkade vår första Vedeldade Badtunna och så här ser den ut nu: starkt trä, inga läckor, inget som är ruttnat eller mögligt. Vår granne är nöjd och glad och anser sig inte behöva byta till någon nyare och mer modern. Att badtunnan fortfarande är i så bra skick beror på att den skötts riktigt och, naturligtvis, den höga kvaliteten på Baltrestos produkt. ”Vilken Utomhusbastu eller Vedeldad Badtunna ska jag välja? Hur kan jag få den att hålla länge?” Kontakta vårt säljteam så hjälper de dig att välja. Följ vår blogg, där finns användbara tips och intressanta artiklar som handlar om hur du får din utomhusbastu och Vedeldade Badtunna att hålla i många år.

pic om-oss-1

Numera är Baltresto Europas största tillverkare av utomhusbastur och Vedeldade Badtunnor.

Vi på Baltresto har 15 års erfarenhet och vi erbjuder över 70 olika modeller av Vedeldade Badtunnor och 20 olika modeller av utomhusbastur. Tack vare vårt stora sortiment kan du välja den produkt som lämpar sig bäst för dig och platsen där du ska ha den. En mängd olika tillbehör kompletterar på ett “SMART” sätt din Utomhusbastu och Vedeldade Badtunna och ger den ett eget utseende som ökar användarvänligheten.

Vid utformningen av våra produkter tar vi inte bara med de senaste innovationerna och globala trenderna på marknaden för Utomhusbastur och Vedeldade Badtunnor, vi tar även hänsyn till våra kunders individuella behov och preferenser. Kundnöjdhet är mycket viktigt för oss. Därför utvecklar vi alltid högkvalitativa Vedeldade Badtunnor och Utomhusbastur, där allt är genomtänkt in i minsta detalj.

pic om-oss-2

”Quattro”-hybrid är resultatet av hur vi utvecklats på Baltresto, där vi har investerat all vår kunskap och erfarenhet från 10 års tid. ”Quattro” är den största och mest rymliga Glasfiber-badtunnan i vårt sortiment. Den kan även liknas vid en jacuzzi. Med glasfiber-badtunnan “Quattro” från Baltresto får du samma komfort, snabba installation och rörlighet till ett betydligt lägre pris än en Jacuzzi. Och de fördelar vi vill framhålla med hybridmodellen ”Quattro” är följande:

 1. Förmågan att snabbt värma upp vattnet med hjälp av en vedkamin och behålla värmen med hjälp av elektrisk uppvärmning;
 2. Formen på Glasfiber-badtunnan ”Quattro” är så ergonomiskt utformad att du kan sitta maximalt bekvämt och avslappnat;
 3. Trots storleken och den jämförelsevis lilla volymen (1400 liter) kan Badtunnan lätt rymma upp till 10 personer.
 4. Glasfiber-badtunnan “Quattro” är detaljerat utformad och kan därför användas på vintern, när helst det passar dig (till skillnad från en jacuzzi som inte går att stänga av vid temperaturer under noll grader).

Den första Glasfiber-badtunnan “Quattro” såldes direkt efter att pilotmodellen hade släppts, redan innan den kom ut bland den ordinarie försäljningen. Det var många kunder som ville köpa den här särskilda modellen av en Vedeldad Badtunna för att använda i hemmet. De väntade flera månader på att den skulle släppas, och äntligen fick de en! Vi på Baltresto ser alltid till att våra kunder är 100% nöjda med utformning, tekniska detaljer och pris. Därför är vår produkt perfekt!

Baltrestos Kunder Vinner Alltid

 • Vi har regelbundet tävlingar och motivationsprogram för våra köpare och potentiella kunder. Baltresto erbjuder möjligheten att vinna värdefulla priser och trevliga tillbehör till Utomhusbastur och Vedeldade Badtunnor.
 • Du som följer Baltresto på sociala medier, som Instagram, Facebook och Youtube, har möjlighet att delta i tävlingar och vinna kampanjkoder för att få rabatt på bastun och Vedeldade Badtunnor. På så sätt kan du få en Badtunna eller en Utomhusbastu till bättre pris.
pic om-oss-3

Baltresto Slår Vad Om Kundnöjdhet

Baltresto har inte bara i uppgift att sälja en Vedeldad Badtunna eller en Utomhusbastu till dig. När du köper våra produkter är det först och främst så viktigt för oss att du får glädje och nytta av denna Utomhusbastu eller Vedeldade Badtunna.

Se bara hur det kan förändra tillvaron för dig och din familj när ni får ett sådant nödvändigt och användbart supplement till ert boende. En Badtunna eller en Utomhusbastu har man alltid glädje av:

För barnen är det alltid fest, för de älskar att simma i den! Den Vedeldade Badtunnan kan användas för att främja barnens hälsa: som en pool på sommaren och varmbad på vintern, medan du kan njuta av frisk luft och den vackra naturen omkring dig.

pic om-oss-6
pic om-oss-7
pic om-oss-8

Tid tillsammans med familjen är ovärderlig. Ni samlas, och ni kan ge ägna er åt varandra som ni så väl behöver, dra ner på stressnivån och bara koppla av från vardagens ståhej tillsammans med familjen.

pic om-oss-9
pic om-oss-10
pic om-oss-11

Din egen Vedeldade Badtunna eller din Utomhusbastu är ett bra skäl till att tillbringa tiden tillsammans med den du älskar, ha en romantisk middag, kombinera nytta med nöje vid vilken ålder som helst, när som helst och var som helst.

pic om-oss-12
pic om-oss-13
pic om-oss-14

Och det där med att träffa kompisarna, ha fester med grannarna eller bara koppla av under helgen? Baltrestos Vedeldade Badtunna gör hela helgen trevlig, eller när du firar semester och den gör dig 100% avslappnad.

pic om-oss-15
pic om-oss-16

Och sist men inte minst innebär en Utomhusbastu eller en Vedeldad Badtunna i trädgården en fantastisk möjlighet att hålla dig i bra trim, att ge dig själv en hälsosam gåva du tycker om och ett bra skäl till att bryta stressen i tillvaron med vila och avkoppling. Ta ett beslut!

pic om-oss-17
pic om-oss-18
pic om-oss-19

Baltresto i siffror

Vi levererar produkter över hela Europa och Storbritannien: Skottland, Wales, Irland (inklusive London, Sheffield, Glasgow, Manchester, Bradford, Birmingham, Belfast, Liverpool, Cardiff, Dublin, Leeds, Edinburgh, Belfast, Sunderland, Yorkshire, Wolverhampton, Bristol, Nottingham, Leicester, Newcastle och andra brittiska städer). Vi har också kontor i följande länder: Finland, Tyskland, Ryssland, Sverige, Norge, Estland. Våra produkter distribueras också av återförsäljare i Österrike, Schweiz, Frankrike, Italien, Rumänien, Bulgarien och Lettland.

Vi har en stadig årlig försäljningstillväxt på grund av den höga kvaliteten på våra Utomhusbastur och Vedeldade Badtunnor och även tack vare positiv feedback om Baltresto, ständig utveckling vad gäller nytänkande och, som en följd av detta, utvidgningen av de områden vi säljer till. Därmed ökar vi vår marknadsandel och sätter fart.

pic om-oss-20
pic om-oss-21

Recensioner om oss på Internet (Facebook recensioner, Trustpilot recensioner) är bevis på vår kompetens.

pic om-oss-25
pic om-oss-24

Baltresto Team: Arbete och Avkoppling

Personalstyrkan på vårt företag växer. Idag är vi över 50 personer! Och nyligen flyttade vi till ett nytt, luftigt och modernt kontor.

Alla dessa människor är väletablerade specialister, och trots att de kommit långt inom sitt yrke slutar de inte att utvecklas och håller ständigt på att bli bättre.

Vi arbetar mycket, men vi tillbringar inte hela dagarna på kontoret. Vi behärskar också konsten att koppla av.

 • Vi älskar utomhusaktiviteter eller att bara lära oss någon ny sport. Det spelar ingen roll vem som vinner. Det viktiga är att vara med och ha roligt.
 • Vi brukar också ha fikapauser över en kopp kaffe eller en cappuccino.

Våra fikapauser blir korta raster under dagen, när vi pratar med varandra och kopplar bort jobbet. Den riktiga samlingen sker när vi reser oss upp från våra skrivbord och tillsammans går ut i köket.

pic om-oss-26

Prenumerera = Fördelar för Baltresto-kunder

Ring oss, skriv till oss och kom med i våra sociala nätverk för att få veta vad som händer och för att hitta intressanta och användbara artiklar. På det sättet missar du aldrig möjligheter till Bonus och kampanjkoder med rabatter!