Webbutik

Du kan köpa högkvalitativa vedeldade badtunnor eller bastutunnor i vår webbshop. När du väljer en vara tillverkad av Baltresto köper du en utomhusbastu och vedeldad badtunna producerad av en av de största europeiska tillverkarna med hela 12 års erfarenhet.

För att skapa en så naturlig och kvalitativ produkt som möjligt väljer Baltresto det bästa virket från ekologiskt rena platser. Virket torkas ordentligt för att behandlas ytterligare med hjälp av den senaste utrustningen.

För att producera en vedeldad badtunna eller utomhusbastu erbjuder vi de bästa träslagen som garanterar hållbarhet och utmärkta estetiska egenskaper lärkträ, gran och värmebehandlad gran även kallad Thermowood.

Det finns ett brett sortiment av tillbehör: allt från det populära hydromassage- och bubbelsystemet till unika pärlemofärger för en vedeldad badtunna; panoramafönster och skydd för utomhusbastu kaminen.

Vi producerar utmärkta vedeldade kaminer för badtunnor och använder värmetätt rostfritt stål speciellt designat för denna utrustning.

Tack vare vår långa erfarenhet kan vi tillfredsställa kundens individuella önskemål när det gäller design av vedeldade badtunnor eller bastutunnor.

Vi är redo att leverera vår egentillverkade produktion till alla delar av Europa.

Baltrestos personal är ett team av professionella personer som alltid är redo att konsultera kunder i alla frågor: val och användning av produktionen eller dess dekoration och leveransvillkor för din produkt.

Vårt mål är att erbjuda kunder den bästa kvaliteten till bästa pris!

Vedeldade badtunnor eller bastutunnor från Baltresto är mycket populära och har många positiva recensioner på grund av deras låga kostnader, olika storlekar och utföranden, enkel drift och hållbarhet. Vi kontrollerar varje produktionssteg grundligt, följer strikt teknologiska processer och kontrollerar kvaliteten i varje steg. Innan vi skickar produkten till en kund kontrollerar vi varje bastutunna och badtunna.

Vi är stolta över att upplevelsen av att använda Baltrestos produkter innebär två års garanti + förmånligt pris + utmärkt kvalitet.

Vi levererar våra produkter över hela Europa.

Du har just lagt den här produkten i varukorgen: