Varför välja Baltresto?

VARFÖR VÄLJA BALTRESTO?

Här kan du se de främsta orsakerna till varför det är bra att välja en Utomhusbastu eller en Vedeldad Badtunna från Balestro. När du köper från oss kommer du bli nöjd med den höga kvaliteten på Bastun/de Vedeldade Vadtunnorna, och du får dessutom extra gåvor och trevliga bonusar.

pic varför välja Baltresto-61. Produkt av Hög Kvalitet

Vi kan uppnå vår höga kvalitet tack vare:

  • en modern utrustning och hög kvalitet miljövänliga material;
  • särskilt utbildade specialiserade ingenjörer som ständigt utvecklar och använder sig av nya tekniker i produktionen
  • genom att testa varje Utomhusbastu och Vedeldad Badtunna innan de levereras till kunden
  • genom att ta hänsyn till alla önskemål och preferenser från våra kunder. Därmed blir produkten attraktiv vad gäller utformning och utseende, och den blir också praktisk och enkel att använda.

 

pic varför välja Baltresto-32.Kundorienterad Service

Vårt företag prioriterar först och främst att bemöta varje kund individuellt. Professionell hjälp och stöd från säljteamet gör även den mest kräsna kund nöjd. Baltrestos chefer kommer hjälpa dig att välja den perfekta Utomhusbastun eller Vedeldade Badtunnan för dig och ditt boende!

pic varför välja Baltresto-43. Produkt från Tillverkaren

När du köper från Baltresto köper du direkt från en av Europas största tillverkare av Utomhusbastur och Vedeldade Badtunnor med 15 års erfarenhet. Detta innebär: kvalitetsförsäkran, tillförlitlighet, konkurrenskraftiga priser, möjlighet att få extra bonusar, rabatter och presenter samt att få frakten ordnad. Varje månad levereras i genomsnitt 250 exemplar av Utomhusbastur och Vedeldade Badtunnor.

pic varför välja Baltresto-54. Modern Utrustning och Material av Hög Kvalitet

gör det möjligt för oss att:

  • tillverka ett brett sortiment av Utomhusbastur och Vedeldade Badtunnor
  • använda oss av nytänkande och ta hänsyn till de senaste globala trenderna
  • tillmötesgå kundens individuella önskemål.

pic varför välja Baltresto´-15. Brett Produktsortiment

I vårt breda sortiment finns över 30 olika modeller av Utomhusbastur och 70 modeller av Vedeldade Badtunnor. Ett brett sortiment gör att du kan välja den produkt som passar bäst för dig och ditt boende. En mängd olika  tillbehör kan på ett ”SMART” sätt komplettera din Utomhusbastu och Vedeldade Badtunna och utforma den ett individuellt och göra den lättanvänd.

pic varför välja Baltresto-76. Nöjda Kunder

Detta är en viktig indikation på kundnöjdhet och våra varors kvalitet. Du kan läsa Omdömen om Baltresto här.

pic varför välja Baltresto-107. Flexibel Prissättning

Vi erbjuder alltid en mängd olika alternativ för att få extra bonusar och rabatter (för volymen, för användning av rabattkod FB eller IG, för omdöme och foto på produkten efter att du installerat den) samt möjlighet att delta i det aktuella Kundmotivationsprogrammet. Hur du får extra rabatt eller bonus?

pic varför välja Baltresto-98. Två års garanti

Vi ger 2 års garanti på alla Baltrestos Utomhusbastur och Vedeldade Badtunnor. Vi är förtroendefulla och ansvariga när det gäller kvaliteten på våra produkter med korrekt handhavande och riktig skötsel.