Inbyggd badtunna for altanen till förmånliga priser

För den som önskar ha en badtunna som kräver minimalt med underhåll väljer moderna material med effektiv teknik. Produktionen av vedeldade badtunnor i glasfiber är en kostsam och arbetskrävande process som kräver viss specialutrustning och hög kvalifikation.

Fördelarna med en terasspool i glasfiber

  • Glasfiber har stora estetiska egenskaper det används ofta som armering i plast för att öka styvheten. Deras breda färgintervall begränsas inte av våra standardfärger. Vi använder speciella tillägg för att få fram nya unika färger för våra insatspooler, för den som önskar ha ett extra lyxigt utseende så är den skimmrande pärlemoeffekten att rekommendera.
  • Badtunnor i glasfiber ett mycket mer praktiskt alternativ framför de traditionella badtunnorna i trä.
  • Till skillnad från badtunnor av naturligt material i trä är glasfiber en oorganisk produkt det är inte brännbart. Fuktabsorbtionen är låg, speciellt i jämförelse med andra textila material och eventuell fuktighet är lätt att torka ut.
  • Glasfiberns beständighet mot fukt, vatten och kemikalier är mycket god. Glasfiber har även en hög dimensionsstabilitet. Den töjer och krymper inte som trä gör.
  • Genom armering med glasfiber kan volymen på en produkt reduceras vid samma hållfasthetsvillkor. Armering med glasfiber ger en ökad mekanisk hållbarhet och bättre värmebeständighet hos plaster och andra material. Glasfiber är också en god isolator, eftersom den har utomordentliga elektriska egenskaper och motstår höga temperaturer
  • Glasfiber tekniken är mycket unik och gör att färgerna bevaras genom tiden utan att blekna eller förlora sin glans.
  • Du kan verkligen spara energi: fiberglas låga konduktivitet gör att du kan spara pengar när du använder el eller andra energiresurser. Dessutom kan glasfiber poolen isoleras med polyuretanskum.
  • De är lätta att rengöra: du kan använda rengöringsmedel för pooler.
  • De kan enkelt placeras oberoende på terrassen. Det finns två sätt att använda inbyggda terasspooler: inbyggd och inramad (du kan läsa mer här).

Varför det är bättre att handla terasspool för altanen från Baltresto?

Glasfiber pooler från Baltresto tillverkas i olika former: rund, oval, kvadratisk och åttkantig. Värmaren kan fästas både inom och utanför. Glasfiber poolerna är utrustade med extra tillbehör: isolerat lock, hydromassage, LED och andra för att producera riktig SPA-effekt.

Vår 15-åriga brancherfarenhet gör det möjligt för oss att garantera att du får en högkvalitativ produkt.

Vid behov kan du alltid konsultera vår kundtjänst, de hjälper dig lätt att hitta den optimala lösningen för din plats och budget!