Vattenmassage system

6 500 kr

Tillverkningstiden är upp till 20 veckor från orderdatumet


När du installerar HydroMassage System i din badtunna kommer du uppleva SPA-känsla på en helt ny nivå!
Varmt vatten och kraftfulla HydroMassage System ger kroppen en välbehövlig avslappning efter en lång arbetsdag. HydroMassage System har 8 massagemunstycken, med fyra munstycken på var sida i badtunnan. På så sätt kan två personer få massage samtidigt, då volymen och intensiteten för massagen är idealisk för detta.

OBS! Vi monterar endast systemen i badtunnor, vid köp av terasspool kommer dessa system i ett gör-det-själv kit. Monteringsanvisnignar finns här >>

Instruktioner och skötselråd – klicka här >>

Beskrivning

Effektivt vattenmassage-system för din badtunna!

HydroMassage System kan endast installeras i badtunnor av glasfiber och går enkelt att kombinera med LED-belysning och jacuzzi-system. Tack vare det här systemet kommer du uppleva badet mycket trevligare och dessutom är det nyttigare för hälsan!

Vi rekommenderar följande läge vid användningen av HydroMassage System: massage under 10-20 minuter med minst 5 minuters paus emellan.

När du beställer både bubbel & hydromassage systemet i ett sett, får du det till ett mer förmånligt pris!

Komponenterna till vattenmassage-systemet är av hög kvalitet och står emot även de tuffaste väderförhållanden år efter år. HydroMassage System installeras i en färdiggjord badtunna på vår fabrik, och du kan använda dig av massagen direkt när du får hem din badtunna. Det görs inga installationer inne i badtunnan förrän kunden talat om hur det ska se ut, så när du beställer, uppge för oss på vilken kant det ska göras hål i tunnan.

HydroMassage System styrs av en tryckluftsbrytare på badtunnans sidopanel. Systemet innefattar även en styrenhet där du kan ställa in mängden vatten och luft som ska komma från munstyckena för att göra massagen så bra som möjligt eller få den mer avslappnande. Munstyckena, omkopplaren och reglaget är förkromade, vilket gör att de utan problem står emot vilka väderförhållanden som helst.

Obs! Vi rekommenderar dig att använda HydroMassage System i kombination med filter för badtunnor för att undvika att hålen blir smutsiga och går sönder! Använd heller inte oljor, hudkrämer eller badskum! Låt inte vatten frysa i rören under vintertid!

Passar endast för badtunna glasfiber!

Säkerställ god funktion och lång livslängd för produkten genom att följa nedanstående gränsvärden för vattenkvalitén.

Klorhalt: max 3,5 mg/l (ppm)*
pH-värde: 7,2–7,6
Alkalinitet: 60–120 mg/l (ppm)
Kalciumhårdhet: 100–300 mg/l (ppm)
Järn: max 0,1 mg/l (ppm)*
Koppar: max 0,2 mg/l (ppm)*
Mangan: max 0,05 mg/l (ppm)*
Fosfor: max 0,01 mg/l (ppm)*
Nitrat: max 50 mg/l (ppm)*
Klorid (salt) halt: max 250 mg/l (ppm)
Motoreffekt: 750 W

Om gränsvärdena för vattenkvalitén inte följs gäller ej produktgarantin.