Skimmer/Reningsverk

1 900 kr

Ett filter som är utformat för att samla avfall som flyter på vattenytan: insekter, löv, andra små och lite större element vars täthet inte låter dem sjunka ner till botten. Med en Skimmer kan du rengöra din vedeldade badtunna automatiskt efter varje bad. En skimmer är lätt att flytta på och den kräver inga installationshål. Fästet som skimmeren är monterad på är justerbar och gör att du kan ändra position beroende på vattennivån. En skimmer används i cirka 1-2 timmar efter badet och tar bort mest avfall ur vatten. På vintern är det enkelt att ta upp skimmern och förvara den inomhus för att förhindra att den fryser.

Beskrivning

En praktisk portabel skimmer håller badvattnet rent i en vedeldad badtunna!

En gångjärn Skimmer SI 2000 tillåter ekonomi vatten och badar bara i rent vatten. När du använder en skimmer är det inte nödvändigt att byta vatten efter varje blötläggning i Outdoor Hot Tub, så att du kan spara tid och pengar.

Skimmer SI 2000 har ett filterelement som är lätt att ta bort och tvätta. Vi rekommenderar att du beställer ett reservfilterelement när du beställer ett filtreringssystem. Huvudfiltret absorberar vatten från ytan, och det går igenom ett grovare filter. Det grova filtret fångar stora partiklar av avfall som löv, kottar och hår. Då är det dags för huvudfiltret att ta bort de återstående partiklarna ur vattnet.

Skimmer SI 2000 kan användas vid uppvärmning av den vedeldade badtunnan, eftersom den också blandar vattnet, så du behöver inte göra det manuellt.