Bubbelsystem

från 4 500 kr

Bubbelsystemet är en typ av undervattensmassage som görs med hjälp av ett system med 8 munstycken som skapar luftbubblor som produceras av luftflödet i botten där munstyckena är placerade. 

Bubbelsystemet fungerar precis som i en jacuzzi och ger en lyxig känsla av ett alldeles eget hemmaspa. Systemet har en snygg av och på knapp som installeras i själva badet. 

Jämfört med massagejets är detta en mildare variant av bubblor som sprider sig i hela poolen. Särskilt barn brukar uppskatta att bada i varmt bubblande vatten! Levereras monterat i badtunnor och som tillbehör för terasspooler. 

OBS! Vi monterar endast systemen i badtunnor, vid köp av terasspool kommer dessa system i ett gör-det-själv kit. Monteringsanvisnignar finns här >>

Instruktioner och skötselråd – klicka här >>

Rensa

Beskrivning

Avslappnande Bubbelsystem för din badtunna!

Bubbelsystemet består av rör och åtta munstycken genom vilka det cirkulerar luft med hjälp av en pump. De är placerade på badtunnans botten. Systemet hjälper dig att slappna av med de många luftbubblorna som glider längs huden och skapar en perfekt känsla av avspänning och vila. Särskilt barn brukar uppskatta att bada i varmt bubblande vatten, så du bör vara beredd på att badet kan dra ut på tiden!
Pumpen och rören i fiberglas-badtunnan sitter monterade inuti, detta för att skydda dem från väder och vind. Bubbelsystemet installeras i färdiggjorda badtunnor på vår fabrik och du kan använda det så fort du får hem din tunna. Det görs inga installationer inne i badtunnan förrän kunden talat om hur det ska se ut, så när du beställer, uppge för oss på vilken kant det ska göras hål i tunnan.
Rör och elektriska komponenter i en vedeldad badtunna installeras i en trälåda som placeras vid en av kanterna på vedeldade badtunnan, och den kan användas som en hylla för drycker.
Bubbelsystemet är utan tvekan ett av de mest avslappnande tillbehör man kan få för sin badtunna, vilket också förklarar varför det är så populärt. Bubbelsystemet kan användas med saltvatten, badskum och väldoftande oljor. Vi använder enbart högkvalitativa och säkra komponenter för tillbehören till våra vedeldade badtunnor. Vårt bubbelsystem för utomhus-badtunnor är särskilt utformat för det nordiska klimatet och du kommer ha användning av det under lång tid framöver!
När du beställer en förpackning, kan du spara och forma din perfekta badtunna! Vi rekommenderar att du installerar LED-belysning och Jacuzzi-systemet samtidigt då det kan vara svårt och ibland omöjligt att installera ytterligare tillbehör i efterhand.

När du beställer både bubbel & hydromassage systemet i ett sett, får du det till ett mer förmånligt pris!

Obs!  Låt inte vatten frysa i rören på vintern! Och se till att avlägsna vatten från badtunnan genom att slå på bubbelsystemet i 20-30 sekunder efter att badtunnan tömts på allt vatten.

Grunduppsättning för badtunna i trä inkluderar:

  • Dekorativ kantbräda
  • Trälåda – Hylla

Motoreffekt: 700 W