Hur gör vi det?

Hur gör vi det?

1. Det bästa trädslaget för tillverkning av bastutunnor och badtunnor

När vi tillverkar våra bastutunnor och badtunnor använder vi alltid högkvalitativt virke av gran, tall och lärk samt termoträ, eftersom dessa träslag är utomordentligt hållbara och så gott som aldrig riskerar insektsangrepp eller röta. Barrträ har en angenäm doft och en naturligt ljus nyans, termoträ är mörkare och mer praktiskt. Vi väljer enbart virke från träd som vuxit i nordliga skogar, och de som har optimala fuktindex. Det här träet kommer inte ruttna eller spricka med tiden, så Baltrestos badtunnor och bastur kan du använda under lång tid framöver.

bild 1 det basta tradslaget for tillverkning av bastutunnor och badtunnor
bild 2 det basta tradslaget for tillverkning av bastutunnor och badtunnor

2. Säkert och praktiskt glasfiber

Baltresto använder sig enbart av modern och effektiv teknik. Vid tillverkningen av glasfiber för terrasspooler använder vi till exempel tyska innovativa kompositmaterial av högsta klass. Tillverkningen av dessa kräver särskilt utrustning och höga kvalifikationer. Därför köper våra kunder en badtunna som passar perfekt för alla europeiska väderförhållanden och är enkel att underhålla. En terrasspool av glasfiber har utmärkta estetiska egenskaper och finns i en mängd olika färger. Glasfiber varken spricker eller bleknar och gulnar inte heller med tiden. Terrasspooler är gjorda för den moderna rationella kunden!

bild 1 sakert och praktiskt glasfiber
bild 3 sakert och praktiskt glasfiber
bild 2 sakert och praktiskt glasfiber
bild 4 sakert och praktiskt glasfiber

3. Pålitliga och hållbara Baltresto vedkaminer

Kaminer till Baltrestos vedeldade badtunnor är pålitliga, effektiva och hållbara. Den höga kvaliteten på våra kaminer bygger på lång erfarenhet och våra kunders omdömen. Vi tillverkar både interna och externa vedkaminer som är mer populära. Baltrestos kaminer är av optimal storlek och har har den väggtjocklek som krävs för snabb och effektiv uppvärmning av badtunnan. Kaminer tillverkas av högkvalitativt aluminium och hållbart rostfritt stål. I allmänhet värms alla våra vedeldade badtunnor upp på 1-3 timmar.

bild 1 politliga och hallbara baltresto vedkaminer
bild 2 politliga och hallbara baltresto vedkaminer
bild 3 politliga och hallbara baltresto vedkaminer

4. Modern utrustning vid tillverkningen av bastutunnor och badtunnor

För att tillverka bastur och badtunnor använder vi oss av den bästa moderna utrustningen och avancerad teknik, vilket gör att vi kan hålla jämna steg med trenderna runt om i världen när det gäller Hemmaspa-markanden och att utveckla produkter som anpassas efter kundernas behov. Maskiner från världens ledande tillverkare av träbearbetnings-utrustning finns installerade i Baltrestos produktionsanläggningar. Erfarna specialister och äkta hantverkare styr tillverkningsprocessen där de förvandlar trä till en bekväm och elegant badtunna eller bastu till din trädgård.

bild 1 modern utrustning vid tillverkningen av bastutunnor och badtunnor
bild 2 modern utrustning vid tillverkningen av bastutunnor och badtunnor
bild 3 modern utrustning vid tillverkningen av bastutunnor och badtunnor

5. Manuell montering av bastutunnor och badtunnor

Varje anställd har sitt eget ansvarsområde, vilket minskar risken för fel och även garanterarr att den höga europeiska standarden och kvaliteten upprätthålls. Baltrestos stora fördel är att allt sätts samman manuellt. Tack vare det här tillvägagångssättet får man överblick över varje enskild hopfogning och del. Risken för skador som uppkommer vid tillverkningen är därför minimal. Varje monterad bastu och badtunna testas dessutom innan de levereras till kunden, och en slutlig inspektion görs av de olika delarnas prestanda.

bild 1 manuell montering av bastutunnor och badtunnor
bild 3 manuell montering av bastutunnor och badtunnor
bild 2 manuell montering av bastutunnor och badtunnor
bild 4 manuell montering av bastutunnor och badtunnor

6. Baltrestos produktförpackningar

Vi kompletterar en färdigställd bastutunna eller badtunna med en vedkamin och ytterligare tillbehör, använder förstärkt förpackning, ordnar och kontrollerar adressen. Därefter förvaras produkten i en isolerad uppvärmd lagerlokal tills det är dags för leverans.

bild 1 baltrestos produktforpackningar
bild 2 baltrestos produktforpackningar

7. Baltresto innebär miljöeffektiv tillverkning

Vi tillverkar produkter som skyddar och förbättrar din hälsa, men vi måste också tänka på och vara uppmärksam på miljön. Baltrestos tillverkning är miljöeffektiv, avfallsfri och fullständigt säker. Vi månar också om våra anställdas hälsa genom effektiv ventilation och det luftreningssystem som krävs vid arbete med trämaterial.

bild 1 baltresto innebar miljoeffektiv tillverkning
bild 2 baltresto innebar miljoeffektiv tillverkning

8. Vi prioriterar effektiv logistik

Vår kundtjänstavdelning hjälper dig alltid med att ordna transport genom att välja det bästa erbjudandet och ett bra pris. Baltresto arbetar enbart med ledande transportfirmor i Europa: exempelvis DHL, DSV, Dachser, m. fl. Bland det vi främst prioriterar är pålitlig och certifierad budleverans. Vi månar om våra kunder och är alltid villiga att erbjuda en passande lösning som matchar dina villkor: lastbil, båt och till och med helikopter.

bild 1 vi prioriterar effektiv logistik
bild 2 vi prioriterar effektiv logistik
bild 3 vi prioriterar effektiv logistik

9. Enkel montering och installation av bastutunna och badtunna som du klarar att göra själv

En bastu eller en vedeldad badtunna i trä kan levereras till kunden antingen helt ihopsatt eller omonterad med enkla och detaljerade monteringsanvisningar med tillhörande bilder. Terrasspooler levereras enbart monterade. Två personer kan enkelt sätta ihop en badtunna på en dag, en bastu kan monteras ihop på 1-2 dagar. Det omonterade alternativet väljs ofta av de kunder som inte vill betala alltför mycket för transporten, då leverans av en omonterad bastu är betydligt billigare på grund av den mindre storleken. En färdigmonterad bastu eller badtunna kan används direkt efter att de placerats korrekt.

bild 1 enkel montering och installation av bastutunna och badtunna som du klarar att gora sjalv
bild 3 enkel montering och installation av bastutunna och badtunna som du klarar att gora sjalv
bild 2 enkel montering och installation av bastutunna och badtunna som du klarar att gora sjalv
bild 4 enkel montering och installation av bastutunna och badtunna som du klarar att gora sjalv

10. Med utomhusbastu och vedeldad badtunna får du ett eget privat Spa som du kan njuta av varenda dag.

Därefter är det inte mycket kvar att göra, det enda som återstår är att värma upp din badtunna eller bastutunna, bjuda in några vänner och ställa till med fest. Eller så kan du njuta av lite kvalitetstid med din familj genom att tillbringa tid tillsammans och förbättra hälsan! Eller ha en romantisk date med den du tycker om, glöm vardagens bekymmer och besvär, skåda upp mot stjärnhimlen och fly in i drömmarnas värld.

bild 1 med utomhusbastu och vedeldad badtunna far du ett eget privat spa som du kan njuta av varenda dag
bild 4 med utomhusbastu och vedeldad badtunna far du ett eget privat spa som du kan njuta av varenda dag
bild 2 med utomhusbastu och vedeldad badtunna far du ett eget privat spa som du kan njuta av varenda dag
bild 5 med utomhusbastu och vedeldad badtunna far du ett eget privat spa som du kan njuta av varenda dag
bild 3 med utomhusbastu och vedeldad badtunna far du ett eget privat spa som du kan njuta av varenda dag
bild 6 med utomhusbastu och vedeldad badtunna far du ett eget privat spa som du kan njuta av varenda dag

En utomhusdröm som inte behöver stanna vid bara en dröm. Tack vare Baltresto kan du göra verklighet av dina drömmar!
Bekanta dig med vårt fullständiga sortiment på Baltresto, gå vidare till vår webbshop genom att klicka på länken

KLICKA HÄR