Baltresto badtunnor

Baltresto badtunnor

Olika typer av badtunnor

Vårt företag producerar högkvalitativa badtunnor trä av olika former, storlekar och mönster. Man kan beställa en rund, oval eller åttkantig badtunna. Storlekar varierar från 1,3m x 0,85 m till 2,4 m x 1,8 m. Kapaciteten på den minsta badtunna trä är 1-2 personer, medan den största kan rymma upp till 10 personer. Vattnet i en badtunna trä värmes antingen med en intern eller med en extern vedeldad ugn. Du kan hitta vedeldade ugnar i marinaluminium eller i rostfritt stål. Vanligtvis tar det ungefär en timme att värma vattnet med 5 °.

Träet i en badtunna kan vara gran, lärkträ eller Thermowood. Dessutom finns det tre olika typer av badtunnor – helt tillverkade av trä, glasfiber badtunna och badtunna i rostfritt stål. Dessutom erbjuder vi ett brett utbud av tillbehör Badtunna tillbehör . Så det finns många saker att bestämma innan du beställer en träbadtunna! Låt oss titta närmare på olika typer av träbadtunnor som Fispars erbjuder.

Rund och oval badtunna trä

Vi presenterar runda träbadtunnan i gran, lärkträ och Thermowood. Badtunnan kan ha en diameter från 1,6 m till 2,4 m. Du kan utrusta en badtunna med en intern eller extern vedeldad ugn tillverkad av marinaluminium eller rostfritt stål. Den grundläggande uppsättningen kommer att innehålla en badtunna med två spännband rostfritt stål, bänkar, ugn med skorsten, trappor, dränering. Om du beställer badtunnan med en intern ugn, så kommer vi även att ge dig ett skyddstaket. En annan variant av badtunna är en oval badtunna. Den här är alltid utrustad med en extern vedeldad ugn, för att spara lite extra utrymme. Materialen är desamma som för de runda badtunnorna. Den ovala badtunnan finns i två storlekar, 1,3 m x 0,85 m och 1,6 m x 1 m. Bas setet innehåller samma saker som för de runda badtunnorna.

Badtunna med glasfiber pool

Mer avancerat alternativ för en vanlig träbadtunna är en glasfiber badtunna beklädd med Thermowood. Runda badtunnor har en diameter på 1,8 m och du kan utrusta den med antingen en intern eller extern vedeldad ugn. Våra Octa – Åttkantiga badtunnor finns i tre olika storlekar – 1,8 m x 1,8 m; 2 m x 2 m; 2,4 m x 1,8 m. Denna typ av badtunnor har en extern vedeldad ugn. Bas set badtunna glasfiber innehåller: badtunna glasfiber, beklädd med 18 mm termoträ och med vattentätt plywoodgolv, vedeldad ugn med skorsten, trappor, dränering och ett skyddstaket för badtunna med intern vedeldad ugn. Denna typ av badtunna är mycket lättare att behålla, dessutom kan de utrustas med moderna bubbel- eller hydromassageanläggningar och olika LED-ljus system.

Badtunna rostfritt stål med vedeldad ugn

Det mest ovanliga alternativet för dem som söker lite lyx är Badtunna rostfritt stål med vedeldad ugn. Badtunnan finns med inter eller extern vedeldad ugn. Den grundläggande uppsättningen av denna badtunna innehåller en badtunna rostfritt stål, beklädd med termoträ, två spännband rostfritt stål, en vedeldad ugn med skorsten (plus skyddstaket för intern vedeldad ugn modellen), trappor och avlopp. Storlekarna (diametrarna) kan vara följande: 1,6 m, 1,8 m and 2 m. Badtunna rostfritt stål är mycket hygieniskt och mycket hållbart. Därför kommer det högre priset definitivt att återbetalas av de många år som man kan bad utan problem.

Dela det här inlägget