Vi presenterar vår senaste innovation - Spegelbastun!

Denna fantastiska och stilrena bastu är designad för att lyfta din avkopplingsupplevelse. Med sin unika funktion av en spegelvägg tillför den inte bara en touch av elegans utan skapar även en illusion av utvidgat utrymme. Den slimmade och minimalistiska designen smälter sömlöst samman med vilken exteriör som helst, vilket gör den perfekt för alla miljöer. Kliv in i en värld av ultimat lyx och fördjupa dig i skönheten och lugnet i vår Spegelbastu.

Våra toppmodeller

Filtrera

Beskåda allt som omger dig - men förbli själv obemärkt

En halvtransparent spegel förbluffar med sin förmåga att vara en spegel på ena sidan och genomskinligt glas på den andra. Denna effekt visar sig vara mycket fördelaktig för utomhus bastur, där integriteten inom bastun är av största vikt, samtidigt som möjligheten att njuta av vackra vyer genom glasväggen under avkoppling stunder bevaras. Denna effekt består även under mörka timmar; aktivera helt enkelt belysningen på utsidan av bastun för att få den att leva upp.

Utsökt, premium och samtida - ord som fångar essensen perfekt

Med spegelväggar som ger bastun en särskild dragningskraft och tillsätter en touch av modernitet, kombinerar de halv reflekterande panelerna på ett genialt sätt fördelarna med speglar och glas och skapar en fängslande samspel av reflektioner som också tillåter rikligt med naturligt ljus. Denna harmoniska balans ger en känsla av rymlighet och ljusstyrka till bastun samtidigt som den bevarar dess helighet och avskildhet.

Höj din avslappningsupplevelse

Denna fantastiska och stilfulla bastu är designad för att höja din avslappnings upplevelse. Med sin unika egenskap av en spegelvägg tillför den inte bara en touch av elegans utan skapar också en illusion av utvidgat utrymme. Den smidiga och minimalistiska designen smälter sömlöst samman med vilken exteriör som helst, vilket gör den perfekt för alla miljöer. Steg in i världen av ultimat lyx och nedsänk dig i skönheten och roen hos vår Spegelbastu.

Material av hög kvalitet materials

De material som används i produktionen av halvreflekterande glas har enastående styrka och hållbarhet. Dörrhandtaget är tillverkat av trä på insidan för att förhindra brännskador när bastun värms upp, medan utsidan är gjord av rostfritt stål. Scharnierna är konstruerade av en robust aluminiumlegering och är säkert fastsatta i ramen.

Lägg till speglar i vilken bastu som helst

Du kan utrusta vilken bastu som helst från vår katalog med speglar.