Ovala Bastur

Filtrera

Utomhus bastu med omklädningsrum för trädgården finns i Baltresto webbshop

Bastustuga direkt från tillverkaren

Du kan beställa en utomhusbastu direkt från tillverkaren via Baltresto webbutik. Oval utomhusbastu från Baltresto är en idealisk lösning för dig som vill ha en bastu i trädgården tillverkad av högsta kvalité till ett förmånligt pris. Våra utomhusbastunmodeller kräver inga  bygglovstillstånd, de kan även enkelt förflyttas från en plats till en annan.

Två olika modeller av Oval bastutunna

Med beaktande av kundens önskemål erbjuder vi två typer av utomhusbastur till salu:

  • Utomhusbastu som byggsats, bygg din egen bastu med hjälp av instruktionerna bara på en dag. Detta alternativ är något billigare än att få hem en helt monterad bastu.
  • Utomhusbastu monterad, den kan användas omedelbart efter installationen på platsen.

Oval bastu är vår speciella modell, det är ett framgångsrikt experiment, vi har velat bevara de mjuka linjerna och våra ingenjörer lyckades öka den inre volym avsevärt. Samtidigt behåller Oval bastu sin stora fördel eftersom den värms snabbt och jämnt tack vare de rundade hörnen. Vi anser att kompatibiliteten hos utomhus oval bastu till är en ytterligare fördel, den kan placeras på en liten yta då den endast är 3m bred och 4,1m lång. Denna modell låter dig använda det inre utrymmet så bekvämt och funktionellt som möjligt och dela inredningen i två områden: ångrummet och omklädningsrummet. Projektet utomhus-oval bastu från Baltresto tillåter dig att bekvämt rymma 4 personer.

När du köper en oval utomhusbastu kan du välja värmare beroende på dina önskemål : elektrisk bastuaggregat eller Harvia vedeldad kamin. Baltresto onlinebutik erbjuder inte bara det bästa priset för den utomhus- ovala bastun utan också ett brett utbud av tillbehör för att skapa ditt dröm bastu : trägolv, målad med tjärolja, extra fönster, belysning m.m.

Om du har några frågor: hur du beställer utomhusbastu eller frågor om utrustningen är vår försäljningsavdelning alltid redo att hjälpa till med ditt val!

Det är träkvaliteten, rimlig montering, uppmärksamhet på detaljer och öppenhet för dina önskemål som får människor att köpa utomhusbastu från Baltresto! Färdigt oval bastu är ett bra fynd eftersom du kommer att vara säker på att få en riktig hög kvalitet.

Vi levererar utomhusbastur fraktfritt inom Södra och mellersta Sverige.