Avtappningskran ID3/4-19 mm

500 kr

När utomhus badtunnan används är det nödvändigt att tömma den på badvatten helt eller delvis. Avtappningsventilen installeras i den nedre delen av badtunnan eller terasspoolen.
Det är det enklaste sättet att kontrollera vattnet medan man dränerar.
Settet inkluderar en tömningsventil av metall, en uppsättning rör tillverkade av högkvalitativ PVC, och monteringselement. Du kan även beställa produkten för egen installation, alla element är enkla och praktiska att installera. Om du vill rikta vattenutförseln längre bort från utomhusbadet kan du enkelt ansluta en slang till avtappningskranen.

Beskrivning

Avtappningskran är ett smart och praktiskt val!

Du behöver till exempel inte komma in i ett redan kall badtunna efter badet för att dra ut dräneringsventilen. Tack vare dräneringssystemet kommer du att kunna rikta vattenavloppet till platsen och i den riktning som är bekväm för dig och undvika risk för att halka. Avtappningskran 3/4 levereras med monteringselement, och den passar till alla typer av utomhus badtunnor och terasspooler.

Alla utomhus badtunnor från Baltresto kan även användas utan en avtappningskran, eftersom de är utrustade med ett dräneringshål i mitten av badet för vattenavtappning. Tack vare avloppsröret och avtappningskranen är badtunnan mer praktisk och bekväm i drift.