8 LED-lampor för Badtunnor (glasfiber)

3 100 kr


LED-lampor gör ditt utomhus bad i badtunnan eller terasspoolen mer stämningsfullt,trevlig och intressant. LED-lampor installeras i botten av badtunnan/terasspoolen. Detta tillbehör låter dig ändra färg på badvattnet och lyser upp den samtidigt som den skapar en mysig atmosfär. Du kan välja ett av de sju olika färglägena, antingen det som kommer att lysa konstant i en enda färg eller slå på läget när de sju belysningsfärgerna kommer att ändras i turordning.
Uppsättningen inkluderar:
  • 8 LED lysdioder i krom munstycken
  • Högkvalitativa fäst- och ledningselement
  • Krompläterad pneumatisk switch / av och på knapp

Energiförbrukning: 5 W
Effekt: 3 W

Beskrivning

Led-lampor kommer att ge lyx och avkoppling till din utomhus badtunna!

Komplettera din badtunna med superpopulära och magnifika LED-lampor som är energieffektiva och kommer att tjäna dig under lång tid framöver. Barnen är särskilt förtjusta i detta tillbehör, och det är helt enkelt nödvändigt när man vill kunna att koppla av under mörka kvällar.

LED-belysningens magiska ljus lämnar ingen oberörd! Färgalternativen för att belysa din badtunn är: röd, grön, blå, gul, lila, turkos och vit. Du kommer att älska det universella färgsortimentet av LED-lampor från Baltresto, och vi garanterar att dina vänner och grannar också kommer att märka din eleganta utomhus badtunna!

LED-lampor installeras direkt i botten av själva poolen, men tack vare krommunstycken är denna lösning tekniskt säker eftersom de elektriska delarna inte kommer i kontakt med vattnet.

LED-lamporna kan lätt slås på och manövreras via en knapp. Du kan välja att ändra färger eller att ha din utomhus badtunna statisk upplyst med en valfri av ovanstående färger.

Observera!

När du beställer en badtunna installeras LED-lamporna direkt på Baltrestos fabrik, så allt du behöver göra är att ansluta det till ett vanligt eluttag.

När du beställer en terasspool utan att konsultera kundtjänsten om dina önskemål, förbereds inte hål för LED-lamporna! Endast en certifierad specialist behöver då ansluta dem!

Tack vare LED-lampor blir ditt bad i badtunnan ännu mer stämningsfullt och njutbart!