REGLER OM ANVÄNDNING AV RABATTKODER

Vad är en Rabattkod?

Rabattod är en specialdesignad unik kod (alfabetisk eller numerisk), som ger innehavaren rätt att köpa produkter på vår webbplats med särskilda villkor.

Hur använder jag rabattkoden?

1. Du kan använda en rabattkod i steget “Visa varukorg”. Skriv rabattkoden och klicka på “Använd Kupong” – rabatten tillämpas automatiskt.

pic Rabattkod_Baltresto-1

2. Tillämpa rabattkoden i steget “Till kassan”.

Innan du genomför beställningen klickar du överst på “Har du en rabattkod? Klicka här för att ange kod”. Därefter anger du din rabattkod och klickar på “Använd kupong”. rabatten tillämpas automatiskt

зшс Rabattkod_Baltresto-3

Efter aktivering av rabattkoden kommer den totala kostnaden för varorna i ordern att beräknas om. Den totala kostnaden för beställningen, inklusive kostnaden för leverans till köparen, återspeglas på sidan “Kassa”. I rutan ”DIN BESTÄLLNING” på denna sida innehåller: den totala kostnaden för beställningen, kostnaden för beställningen med hänsyn till rabattkoden, det totala beloppet som ska betalas (exklusive leverans). Genom att klicka på ”Beställ” -knappen samtycker köparen till den totala kostnaden för beställningen.

Vad är en reklamkampanj?

Reklamkampanj är ett evenemang som organiseras av Baltresto och syftar till att marknadsföra varumärket «Baltresto». Som en del av reklamkampanjen kan «Baltresto» också distribuera rabattkoder. Baltresto förbehåller sig rätten att ändra, avbryta erbjudandet, göra uppdateringar eller ändringar i dessa regler och villkor när som helst om det bedöms som nödvändigt eller i händelse av oförutsedda omständigheter.

Typer av rabattkoder

Användarvillkor, begränsningar och giltighet av rabattkoden ställs in separat för varje reklamkampanj / typ av rabattkod. Rabattkod tillhandahålls i elektronisk form.  Rabattkoden upphör att gälla på rabattkodens sista giltighetsdatum.

 • Rabattkod i form av en procentuell rabatt på varorna. Rabattkoden ger köparen en rabatt i procent % av varukostnaden i beställningen. Rabattkoden gäller alla artiklar i kundvagnen, utom för varor som deltar i utförsäljning och kampanjer. Rabattkoden i form av en procentuell rabatt ger ingen rabatt på betalningen för leveransservicen.

Speciella villkor

Om köparen avbryter beställningen personligen på webbplatsen www. baltresto.se eller genom att kontakta kundsupport med lämplig begäran, kommer inte rabattkoden som redan tillämpats på den här beställningen att återställas. Rabattbeloppet returneras inte till kunden kontant. Förlorad rabattkod kan inte återställas. Baltresto AB förbehåller sig rätten att avbryta eller ändra rabattkoden. All information om dessa förändringar kommer att publiceras på webbplatsen www.baltresto.se. Ett separat avtal kan ge andra villkor för användning av rabattkoder.

Använd en rabattkod

 • Rabattkoder har en begränsad giltighetstid;
 • Rabattkoden upphör att gälla på rabattkodens sista giltighetsdatum.
 • Beställningen måste göras inom giltigheten av rabattkoden. När du redigerar en beställning efter promo-kodens utgång blir den ogiltig;
 • Inom en reklamkampanj kan endast användas en rabattkod. Det är inte möjligt att använda två eller fler rabattkoder samtidigt;
 • Rabatten på rabattkoden är inte giltig för produkter som deltar i urförsäljning och kampanjer;
 • Rabatten kan endast gälla för en viss kategori av produkter som anges i kampanjen;
 • Särskilda villkor för köpet med rabattkoden kanske inte gäller vissa produkter;
 • En rabattkod kan vara giltig när köparen gör flera beställningar, om den tillhandahålls av villkoren för den relevanta kampanjen;
 • Vid delvis återlämnande av varor som köpts med en rabattkod kommer annonskoden att annulleras, och kostnaden för de återstående varorna beräknas om utan rabatt, i enlighet med vilken rabattkoden tillhandahölls;
 • Om det ges en rabattkod inom ramen för kampanjen och det finns en retur av varor som köpts med koden, måste gåvorna returneras av köparen eller ska betalas 100% värdet på presentens komponenter. Kostnaden beräknas baserat på priserna från webbplatsen www.baltresto.se på returdatum. Leveranskostnaden för gåvan betalas av köparen.