A Stort utbud av badtunnor till förmånliga priser

Varför ska du köpa badtunna från Baltresto?

I vår online webbutik kan du köpa en vedeldad badtunna eller en träbadtunna direkt från vår fabrik då vi äger hela kedjan från design, till produktion av alla våra produkter. Vi använder vår 15 åriga brancherfarenhet och den mest avancerade tekniken för att erbjuda våra kunder de bästa priserna på vedeldade badtunnor och bastutunnor. Baltresto är ett av de snabbast växande företagen i branschen, av denna anledning hittar du i vår onlinebutik det största urvalet av tillbehör för vedeldande badtunnor, den mest moderna och premium vedeldade badtunnan eller klassiska träbadkar i trä till bästa pris. För de som vill ha DYI vedeldad badtunna, erbjuder vi DYI kit som man kan bygga ihop själv. Dessutom producerar Baltresto badtunnor enligt kundens individuella preferenser och önskemål.

Vi använder oss av giftfria naturliga material, av naturligt trä av antingen Gran, thermowood eller lärk.

Olika färger och texturer av glasfiber

Om du vill köpa en stor vedeldad badtunna eller en liten träbadtunna, lämna bara en förfrågan så kommer vår kundtjänst att kontakta dig. Vi hjälper dig även genom att besvara alla frågor som uppstår i samband med beställning och kring våra produkter.

Europeisk kvalitet och 2 års garanti

Bästa priser från tillverkaren, ett brett utbud (70+) modeller, hög kvalitet vedeldad badtunna och kundorienterad service – detta är de främsta anledningarna till att köpa vedeldad badtunna från Baltresto webbutik.

Vi är säkra på att vi levererar hög kvalité på våra produkter och ger därför 2 års garanti på alla artiklar.