Stor Oval Bastu för 6 Pers.

Stor Oval Bastu för 6 Pers.

Från: 38 031 kr

I grundpaketet ingår:

  • Bastutunna i gran eller värmebehandlat trä (4,1×2,4×2,4m)
  • Bänkar av värmebehandlat trä
  • Brun härdad glasdörr, mellan basturum och omklädningsrum
  • Skönhetsbeklädning, bak och fram
  • Droppskydd
  • Fönster
  • Bitumen filttak
  • Vedeldad ugn eller elektriskt bastuaggregat
Nollställ

Storlek

Längd 410 cm
Bredd 240 cm
Höjd 240 cm

Beskrivning

Vi har lanserat Oval bastutunna modellen S424 LSDR  med större ång/basturum och omklädningsrum. Den har samma yttermått som ovala S424. Bastutunna S424 LSDR har större inner mått med: större ångrum och större omklädningsrum.
S424 LSDR har ingen veranda/terrass med två bänkar och ett bord.

Upp till 10 personer får plats på bastubänkarna.

S424 LSDR passar för större sällskap som jaktföreningar, utanför höghus, segelsällskap, större familjer eller varför inte för grannar som önskar att ha tillräckligt stor bastutunna tillsammans, för att inte tala om att du själv vill ligga raklång på bastubänken!

Baltresto bestämde sig för att diversifiera bastutunna sortiment med en ny form av bastu. Sedan 2018 erbjuder vi en ny oval bastu för personer som uppskattar absolut komfort och har en rymlig trädgård. Oval bastutunna S424 består av två rum – ångrum och omklädningsrum. Byt kläderna med komfort, håll några handdukar och alla andra bastu saker eller bara koppla av före och efter att ha gått in i ångrummet/bastun.

Ovala bastutunnan S424 kan köpas som ett kit, tillsammans med en lättmonterad monteringsmanual. Du kan även välja att få den färdig monterad. Du kan välja material i gran eller värmebehandlat trä. Typ av kamin kan också väljas efter din smak – antingen elektrisk kamin Narvi NM 600 eller vedeldad kamin Harvia M3. Bastutunnan är utrustad med en trädörr med lås, så du behöver inte oroa dig för din bastus säkerhet medan du är borta. Fönster i ångrummet/bastun ger dig en perfekt möjlighet att njuta av vackra vyer under bastubadandet. På sommaren är det också möjligt att koppla av och avnjuta några kalla drycker eller örtte genom att sitta vid bordet på bastutunnans veranda.

Du har just lagt den här produkten i varukorgen: