Rea!

Utan el – Vedeldad badtunna “Octa” (3 storlekar)

Från: 31 100 kr

Begränsat antal

Beställ nu

Köp nu. Betala senare med Klarna.

FRI FRAKT

till södra och mellersta Sverige >>

* Tillverkningsvaror tillverkas efter din beställning och kan inte ändras efter påbörjad tillverkning. Ångerrätt/öppet köp gäller ej dessa produkter.

Vi har inkluderat allt du behöver i settet för att garantera dess ENERGIEFFEKTIVITET:

 1. Glasfiberinsats till badtunnorna är isolerade med ett 50 mm lager av polyuretan som gör att du kan bromsa nedkylningen av vattnet under bad och minskar uppvärmningstiden.
 2. Detta sett innehåller ett lock med EPS-isolering. Detta material består till 98 % av stillastående luft, inneslutet i sin cellstruktur. Statisk luft är den bästa naturliga värmeisolatorn.
 3. Den kraftfulla vedkaminen 35 kW värmer badtunnan upp till 38 grader på cirka 2 timmar.
 4. Genomföringspluggar används för att stoppa vattencirkulationen i kaminen. Därmed stoppar värmeväxlingen, och vattnet förblir varmt under en längre tid.

Beställ nu och spara på dina elräkningar i din egen vedeldade badtunna.

Nollställ
 • *MÅTT, M

  Reset options

  Färgval

  Färdig badtunna inkluderar:

Visa varukorg

Beskrivning

De främsta fördelarna med en badtunna i glasfiber

Hållbarhet
Badtunnan tillverkas av miljövänliga material som är utformade speciellt för simbassänger, vilket innebär att denna sorts plast är helt ofarligt för människors hälsa. Både barn och vuxna kan njuta av att bada helt säkert!

Enkelhet
Underhåll av badtunnor i trä är mycket svårare på grund av att det är nödvändigt att tvätta badtunnan noggrant efter varje användning för att bevara träet i gott skick. När det gäller glasfiber behöver du bara skölja det noggrant före och efter varje användning. Emellanåt tvätta badtunnan med flytande tvättmedel.

Estetik
Man kan välja praktiskt taget vilken färg som helst för sin badtunna i glasfiber och komplettera det med färgstark LED-belysning och vatten/hydromassage. Ett sådant beslut gör att du kan kombinera hydroterapi med färgterapi och förbättra kvaliteten på ett vanligt bad.

Mångfald
Trots att du väljer mellan olika former, mönster och extrautrustning för badtunnor i glasfiber, som ger dig full fantasi, kan du även diversifiera ditt badande genom att lägga till olika örter, eteriska oljor eller hälla växtbaserade elixir. Detta kommer avsevärt att förbättra vattenkvaliteten, utöva helande inflytande på din kropp och ge möjligheten att njuta av aromaterapi. Melissa hjälper till exempel att slappna av och förbättra ämnesomsättningen, medan lavendel minskar stress och lindrar huvudvärk. Prova en ny arom med varje bad.

Fri Frakt för södra & mellersta Sverige. Fraktkostnad för norra Sverige beräknas genom postnummer.
För detaljerad information om leveransvillkor och transport, läs här >>

Kundbilder