Baltresto. Utomhus levande dröm

pic Baltresto-nya-loggan-1

Baltresto. Utomhus levande dröm

Baltrestos varumärke välkomnar det nya 2020 med en förnyad design.

pic Baltresto-nya-loggan-3

Den förra logotyp existerade i över tio år. Under den här tiden har vårt företag vuxit från en liten privat produktion till att bli den största tillverkaren i Europa, vi har förändrats mycket internt, och vi bestämde oss för att detta skulle synas även på utsidan.

Den nya logotypen är en symbol för Baltrestos uppdateringar.

Centralt för vår nya stil är att vi har behållit den blå färgen – vattnets och himlens färg, lugnets, vänskapens och avkopplingens färg – och kompletterat den med träets varma färg, som symboliserar våra produkters hemtrevnad, bekvämlighet och miljövänlighet.

Det breda solida teckensnittet avspeglar vår tillit till produktkvalitet och vårt anseende, medan de rundade bokstavsformerna visar på den funktionella och estetiska perfektionen i de mjuka linjerna som vi återskapar i varje Vedeldad Badtunna och Bastutunna.

I logotyps andra del visade vi vyn uppifrån av den klassiskt runda Vedeldande badtunnan, en väldigt betydelsefull modell för oss och som var den som som fick igång Baltrestos snabba tillväxt. Vi tror att Baltrestos produkter i framtiden kommer vara lätt igenkännbara just på grund av det här inslaget, utan att varumärkesnamnet behöver nämnas.

pic Baltresto-nya-loggan-2

Den nya logotypen har också fått ett tillägg i form av vårt motto ”Outdoor living dream” (Utomhus levande dröm), vilket tydliggör vår önskan om att hjälpa människor att skapa sina privata spadrömmar hemma, och se till att deras lediga tid fylls av känslor och glada tilldragelser och att de får en paus från trötthet och rutiner.

Logotypen är utformad för att återspegla vårt varumärkes grundläggande värderingar – tillförlitlighet, avkoppling och bekvämlighet.

Fira våren och förnyelsen med Baltresto! Vi har förberett intressanta nya produkter i kategorierna Vedeldad Badtunna och Utomhusbastu, de mest fördelaktiga rabatterna och specialerbjudanden, spännande tävlingar och, givetvis, ett strålande humör till dig!

Outdoor living dream – du behöver inte nöja dig med att enbart drömma, med Baltresto har du redan råd att göra verklighet av din drömmar.

Dela det här inlägget


Du har just lagt den här produkten i varukorgen: