Bastutunnor för trädgården ett modern och mobilt alternativ för ett vedeldat bastuhus

Vad är en bastutunna?

Bastutunnor är ett originellt och bekvämt val för din trädgård eller huset på landet. Den största bastunfördelen är dess kompakthet som gör den idealisk för ett begränsat trädgårdsutrymme. Baltresto Production är en av de mest dynamiskt utvecklande företagen, därför är vi glada att kunna erbjuda dig hög kvalité till konurrenskraftiga priser.

Fördelar med Bastutunna

  • De viktigaste fördelarna med denna bastustyp är:
  • Reltivt låg vikt, så att den säkert kan placeras nästan i valfri källare
  • Vacker rund design
  • Bastutunnor är billigare än traditionella rektangulära utomhusbastur
  • Hög uppvärmningshastighet på grund av dess kompakta dimensioner och frånvaro av vinklar som förhindrar varmluftscirkulationen.
  • Den är ekonomiskt, kräver inte mycket el och ved och dess bränsleförbrukning är 20% mycket lägre än i en traditionell bastu.
  • Våra bastutunnor tillverkade av naturligt trä
  • Finns möjligt att använda som mobil bastu på flotte eller släp på grund av dess kompakta storlek och låga vikt

Stort urval av Bastutunnor

Baltresto onlinebutik presenterar ett brett utbud av både bastutunnor och utomhusbastur till salu med olika parametrar: sådana trädgårdsbastadimensioner beror främst på antalet personer som bastar samtidigt. Den maximala storleken på bastutunnan är 5 meter och den minsta storleken är endast 1,6 meter. Beroende på dina önskemål kan du köpa en bastutunna med bara ångbad eller en modell inklusive ångbad, omklädningsrum och uteplatser för den ultimata avkopplingen. Standardbastun är 2 till 2,2 m hög. Vår katalog hjälper dig att välja en idealisk bastu som passar dig: Bastutunna med panoramafönster, elektrisk bastuvärmare eller bästa Harvia vedeldade aggregat, bastuljus, bastugolv av al och mycket mer.

Baltresto – en europeisk tillverkare med två års garanti

Vi fokuserar och lyssnar på kundens önskemål, vi strävar efter 100% kundnöjdhet. Därför utvecklar vi ständigt vår desig, tekniska egenskaper och har konkurreskraftiga priser tack vare att vi äger hela prosessen.

Vi är övertygade om vår produktionskvalitet och erbjuder två års garanti för bastutunnor och alla dess delar.